Sista droppen." />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Sista droppen.


Droppen som får bägaren att rinna över.

Låt den där

sista droppen

 som

 får bägaren

 att rinna

över vara ifred.




Fri vers av Annmargreta
Läst 405 gånger
Publicerad 2007-03-19 07:40



Bookmark and Share


    Lindizz
kanon bra text.
2007-04-04

  Gunilla Söderström Hallström
Tänkvärt och enkelt
mycke bra
2007-03-19

    Cajsa
Mycket bra skrivet!
2007-03-19

  Eline.P
Enkel? uppmaning för sinnesfrid. Fyndigt ock klokt!
2007-03-19
  > Nästa text
< Föregående

Annmargreta
Annmargreta