Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En refräng och ngn ny rad..


Monstret (Musikversionen)

Jag känner igen monstret
samma ögon som förut
ett verk av en mästare
men absolut inget mästerverk

Du känner igen mönstret
samma gamla slitna ärr
allting avviker från mängden
på väg i ledet mot verkligheten

ref:
en vacker dåres verk
som ingen annan förstår
blir en ful guds huvudvärk
alla undrar hur det kommer att gå

Finns inga ögonvitor kvar
allting har samma färg
som blodet i vår kropp
alla känner igen monstret




Fri vers av J P
Läst 349 gånger
Publicerad 2007-03-19 17:14



Bookmark and Share


  Tove Meyer VIP
underbar även som dikt.
2007-03-26
  > Nästa text
< Föregående

J P
J P