Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Text om osanningarnas sanningar i ett förbannat tillstånd


Kick some ass, sa masken i sin håla

Kick some ass, sa masken i sin håla

Masken som bärs av oss alla
Filtrerande av osanningar i djupet av ett hav

Som kastas likt ett klot av sav
Trådarna i livet hittar oftast en väg

Kick some ass, sa sanningen till sej själv
Take a smoke, sa den skrikande lungan

Res er alla mot ett annat bestånd
Tänk om nuet i en ask av torv

Men ja tror fan jag går till kiosken o köper mej en korv.




Fri vers av Mr.painter
Läst 275 gånger
Publicerad 2007-03-20 08:51



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mr.painter