Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Tillängnad en vän


Köp en påse godis o släng dej i vägen

Nu ska vi sej om ordet hänger med, om jag skriver fort som faan
Kanske det lägger sej på hatt hyllan o vilar en stund

Trilla ner från min hatthylla som är full med skit gör säkert det lilla ordet
Då får man va bered att ringa ord akuten

In på sjukan med det lilla ordet
Ah lyckopiller säger läkaren ta ett gäng

Va glad som en mört
O det lilla ordet blev frisk o glad

Haaaaaaa trodde dom ja
Lögn o bedregeri är va det är

Se sanningen som den är
Ta förnuftet stoppa det i kloaken, hoppa på ett ben

Köp en påse godis o släng dej i vägen
Kära lilla ord,du är starkare än så

Sej i spegeln sej dej själv
Där har du sanningen som du va,inte som du är

Så glöm drömmen om lycka på burk
Lyckan är i ordets lilla hjärta av dej själv

Öppna det o lyckan infinner sej tills evighetens
Solnedgång faller sakta ner.




Fri vers av Mr.painter
Läst 265 gånger
Publicerad 2007-03-20 09:10



Bookmark and Share


  LillSandra
lite komplicerad, men trevlig läsning :) jag gilla sista raderna, jag läste de säkert 20 gånger om och om igen...
2007-03-20
  > Nästa text
< Föregående

Mr.painter