Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Magnolia

 

Magnolia kommer

öppnar fönster, vädrar

släpper in luft och ljus

vind och sol

 

Magnolia dansar

sprider glädje omkring sig

låter dofter och färger

fylla sinnet

 

Magnolia målar

tavla efter tavla

sjunger sång efter sång

tillåter alla toner

 

Magnolia kommer

släpper ut mörker ur hjärtan

bjuder på livets vatten

serverar skratt




Fri vers av Jojo
Läst 246 gånger
Publicerad 2007-03-20 12:08



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jojo
Jojo