Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Magnolia - ängel

 

 

Från himlen kommer Magnolia

med änglastoff i sitt hår

sprider glädjens dofter

varje härlig vår

 

Med kärlek kommer Magnolia

hon är en ängel ifrån Gud

vill läka alla själar

med vårens sköna skrud

 

Det lyser om Magnolia

en strålande stjärneglans

full av hopp och tillit

hon bjuder upp till dans




Fri vers av Jojo
Läst 2417 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-03-20 15:37



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Wow, vilken dikt!
Den är behaglig att läsa,
rimmen-klockrena och talande och i helheten förmedlar den en känsla av skönhet och frid.
2007-09-07

  Pica pica
Kanske är detta en av de vackraste dikter jag läst av dig. Den har en härlig rytm, är djupt berörande och doftar av hopp och liv. Tack för denna pärla!
2007-05-13

    JJ VIP
Underbart vackert berättande vers! Mvh. JJ.
2007-04-17

  Bissen
Härligt värigt och änglalikt! Dansar med...
2007-04-15

  Bissen
Härligt värigt och änglalikt! Dansar med...
2007-04-15

  Gunilla Karlsson
en sån vacker ängladikt!
2007-04-04

  rebecca d
vacker och känslig...magnolian: värd att besjungas!!
2007-03-30

  Albert
en melodi till den!
sen är du berömd
2007-03-21

    zelma
Vacker och lätt dansande dikt!
Zelma
2007-03-20

  utstött
En otroligt bra dikt som jag lärt mig mycket av.Vackra bilder som talar direkt till själen.
2007-03-20

  Night Soul Woman
Verkligen vacker. . .*applåd*och*bokmärkt*
2007-03-20

  KonstigaKatter
Så vackert...
2007-03-20

  Neal VIP
Verkligen skön !
2007-03-20

  Cris
Den här var mjuk och fin ..en underbar text med skönt rim. och Magnolian lyser upp dikten och gör att den doftar gott..
2007-03-20
  > Nästa text
< Föregående

Jojo
Jojo