Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Snöfläcken

En snöfläck
svettas ymnigt i solen
som efter ett tufft gympapass

krymper ihop
till en våt fläck av sand
att mata sopmaskinerna med

kvar finns snart
inga spår
alls

inte ens ett vitmålat kors
som efter en
bilolycka




Fri vers av Rickard
Läst 310 gånger
Publicerad 2007-03-21 08:46



Bookmark and Share


    sunnanvind
Nä, så är det ju! Ändå har den lilla snöfläcken kunnat orsaka så mycket...Lek eller kanske en halkolycka! *ler*
2007-03-21
  > Nästa text
< Föregående

Rickard
Rickard