Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Go electric (för den mentala hälsans skull)

Börja dagen med en
delirisk redogörelse av
nattens drömmar
gärna på hexameter
och i falsett
det bidrar inte bara till
det egna välmåendet
utan också till grannarnas
kulturella fostran

Använd hjälm
gå alltid beväpnad
men bara i hemmet
där risken för
överfall är störst

Klä dig under din värdighet
genomsök sopbilarna på
kasserade inköpslistor
publicera dom i ditt namn
som diktsamlingar på
Poeter.se
det imponerar alltid på nån

Undvik galant att
låta dig fångas i
kategoriseringar
balansera på
den vita linjen mellan
gång- och cykelväg
oavsett hur du tar dig fram

Och strunta i tidningarnas
gråvädersnyheter
skapa egna rubriker att
tapetsera t-banetågen med
koppla vagnarna till
nyhetsflödena på internet
go electric

för den mentala hälsans skull




Fri vers av Rickard
Läst 427 gånger
Publicerad 2007-04-18 12:42



Bookmark and Share


  Hans w-art Westlund VIP
mitt spontana intryck är att du använder väl så krångliga ord för genomsnittsläsaren. på så vis kan grundmeningen i texten försvina, och man finner sig själv mest undrande: vad menar karln? egentligen?
2007-04-19

  Vind
Några glada luriga bett i de tre första styckena, kul att läsa. Sen vet jag inte riktigt vart det tog vägen med den eventuella tråden.
2007-04-18

  stella
Mycket bra idé om man vill vara anti. Första stycket skitkul!
2007-04-18
  > Nästa text
< Föregående

Rickard
Rickard