Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kaotiskt och vilt

 

Minnena sveper in mig

i ett lapptäcke av

förvirrade bilder

från ett förflutet där allt

var kaotiskt och vilt

 

Drogerna drog mig med

in i en värld

helt utan besinning

och jag förlorade mig

i drömmen om dig

 

Jag vet att du har

ditt liv att försvara

jag vet att du inte

kan ge mig allt

men jag vill ha dig

 

bara du kan göra mig

hel




Fri vers av Rickard
Läst 405 gånger
Publicerad 2007-05-05 22:00



Bookmark and Share


  AndersN
Jag gillar den här. För sin enkelhet, sitt tydliga språk.

(estetiskt skulle den varit vacker att se om sista versen också hade varit 5 rader, men skit samma)
2007-05-06
  > Nästa text
< Föregående

Rickard
Rickard