Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Buzzador

 

Den som inte erkänner det i min ålder ljuger.
Det var jag som gjorde låten du inte gillar.
En 39-årig Brommarebell.
En arenarocksjunkie, och jag gillar det.
Ja ni hörde rätt, jag är en våldtäktsman.
Jag tycker nog jag är en av de absolut snällaste.
Jag är en av alla dem. Jag är en av flyttfåglarna som blev kvar.
Jag är en bacill. Jag är en begagnat-junkie. Jag är en Billybokhylla. Jag är en bra mamma. Jag är en bra människa, Hanna heter jag. Jag är en Buzzador. Jag är en bättre version av mig själv.
Jag är en del av en över 150-årig tradition av kamp för arbetares rättigheter. Jag är en dålig mamma.
Jag är en enda person.
Jag är en Festis. Jag är en Fonero. Jag är en förebild för våra barn. Jag är en försökskanin.
Jag är en gitarrhjälte. Jag är en grön bänk i Paris. Jag är en gäst och främling. Jag är en hel människa som inte behöver bli kompletterad av någon. Jag är en helt gränslös person. Jag är en hund och jag är förbannad. Jag är en härmapa, en härmapa. Jag är en hönsmamma.
Jag är en idiot. Jag är en islamofob.
Jag är en Jack Russel terrier. Jag är en jävligt bra flickvän.
Jag är en klimatskeptiker. Jag är en kryptoanarkist. Jag är en köpt hora.
Jag är en late bloomer. Jag är en livsnjutare. Jag är en lögnare.
Jag är en mammut. Jag är en maskin.
Jag är en nordisk flicka.
Jag är en obotlig romantiker. Jag är en ofrivillig städtant. Jag är en onanidrottning. Jag är en oviktig liten skit i bloggsammanhang.
Jag är en prudentlig resenär. Jag är en psyksjuk idiot som kommer att råka illa ut.
Jag är en sjungandes röst på stora, tomma slätter. Jag är en skofetischist. Jag är en skönhetsmiss. Jag är en smygholländare. Jag är en språklig hybrid. Jag är en stjärna med en stjärna på huvudet. Jag är en sucker för gulligt. Jag är en suspekt person. Jag är en switcher.
Jag är en teknisk idiot. Jag är en tomat. Jag är en Toyota. Jag är en transvestit i mitt eget kön. Jag ÄR en trollhare. Jag är en tönt, vi vet ju alla att jag är en tönt.
Jag är en veckotidning. Jag är en vild tjej. Jag är en vänsterhands-bloggare fast jag är högerhänt.
Jag är frälst.
Jag är inte desperat.
Jag är kanske lite av en pedant.
Jag är kanske lite liten och inte så viktig, men jag finns här!
Jag är kanske lite utseendefixerad men min gräns går vid plastikoperation, absolut.
Jag är popmorsa.
Jo, alltså, jag är en elefant.
Men skulle jag träffa någon, så må det vara hänt.
Tack gode gud! Jag är en bitch. Ett lion!

 

 

 

 

[kommentar: texten består av webbcitat som tagits fram genom sökningar på google och sorterats i bokstavsordning. vissa har redigerats lite.]




Fri vers av Rickard
Läst 371 gånger
Publicerad 2007-05-28 22:05



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Rickard
Rickard