Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Storsand

 

ska vi åka till Utö

bara du och jag

och Sonja?

vi kan hyra cykel

med barnsadel

och äta silltallrik

med nyrökta räkor

på bryggan på Ålö

och kanske

åka vidare till dynerna

på Storsand

så Sonja får

leka på stranden

och sen när hon har somnat

kan vi lägga oss

i skuggan av en martall

och göra vad vi vill

med varann




Fri vers av Rickard
Läst 405 gånger
Publicerad 2007-06-06 13:16



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Rickard
Rickard