Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

fotografiet

 

det där

fotografiet

på köksväggen

som hängt där så länge

 

jag såg det aldrig riktigt

förrän då

 

du

på mina axlar

allvaret i dina ögon

sårbarheten

den där

blicken

 

allt uppenbarades plötsligt för mig

 

och jag föll

genom mitt

livs

alla

 

sorger

 

skrikande

som ett nyfött barn




Fri vers av Rickard
Läst 415 gånger
Publicerad 2007-05-11 17:23



Bookmark and Share


    sunnanvind
Känns som i bilder...Fint!
2007-05-11
  > Nästa text
< Föregående

Rickard
Rickard