Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Maskopi med döden

Ensam och misserabel svävar jag förbi
likt en fantom mot en fatal lösning
ett möte med de okända
abnormiteten tar över
demolerar allt i sin väg
maskopi med döden
med ett enda syfte
att förgöra




Fri vers av wiicca
Läst 406 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2007-03-21 17:36



Bookmark and Share


  hilja
gillar denna..tycker om hur den är upplagd lite som en drömm
2007-10-04
  > Nästa text
< Föregående

wiicca
wiicca