Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Tillägnat min älskade farfar


Vi ses på andra sidan

Av jord är du kommen..

av jord skall du återvarda

jag gråter inte tårar..

jag gråter blod

säg mig? du allsmäktige fader..

ses vi igen?

mitt hjärta massakeras av hungriga vargar

ljus har blivit till mörker..

å du har slutat andas

bara minnena finns kvar

sorg\" i mitt mitt demolerade hjärta..

sorg\" i min förvirrande hjärna..

sorg\"i min så vilsna själ

Gå i frid

var inte rädd

ljuset hittar dig







Fri vers av wiicca
Läst 786 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2007-03-21 19:22



Bookmark and Share


  Berit Robin Lagerholm VIP
Stark dikt som berör
2011-01-05

  hilja
Jätte fin!
2007-04-22

  Hildegun Relefors
Var inte rädd, den du älskat bor hos dig i ditt hjärta, alltid hos dig. Varje pulsslag vaggar den du älskat!
2007-04-13

    sunnanvind
Stark dikt om saknad!
2007-03-21
  > Nästa text
< Föregående

wiicca
wiicca