Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Skrivuppgift på skrivarkalendern 21/3


Tittar ut

Jag tittar ut
På sol och vårväder
Snön som töar och slaskar runt fötter
Folk som tagit av mössorna
och hundar som hoppar kring deras fötter

Det är full fart på bygget
skelett som sakta blir till hus
kranar som dansar runt, runt, upp och ner

Jag tittar ut
På nakna träd som längtar till sommaren
Långa skuggor när solen går ned
Folk som sitter på balkongerna
med te och kaffe i solen

Jag tittar ut
och önskar att jag också kunde njuta
Men här sitter jag med rinnande näsa
och röst som en kråka.




Fri vers av Jojjon
Läst 544 gånger
Publicerad 2007-03-21 19:28



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jojjon
Jojjon