Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Till min vän som mist livslusten...


Jag önskar


Jag önskar jag kunde vara en del av ditt liv

bara finnas för dig likt en stjärna

på din himmel

Jag önskar du såg min utsträckta hand

Att dina drömmar kan bli sanna

bara du öppnar din dörr

Och jag önskar du förstod att sanningen

inte alltid är vad du tror

Att dina drömmar är till för att drömmas

javisst, men också för att uppfyllas


Jag önskar jag kunde vara solen i din värld

när du fryser ska jag värma dig

ge dig det du behöver

Dina tårar är ej förgäves

de ligger i en skål av guld

när den töms över ditt liv ska

du se att allt vänder

allt vänder till lyckans tårar

som åter ska strömma utmed

dina kinder

men då är det glädjens tårar

Dina ögon ska återfå sin strålglans

du kommer att se med hoppets blick

mot livet du är så innerligt trött på


Jag önskar du vågade tro mig

vågade tro på att livet också kan vara

underbart även för dig

Önskar så innerligt att du ville tro

jag finns här vid din sida

Ha tro för att gå vidare

ta min hand låt mig leda dig



tillbaka till livet




Fri vers av sunnanvind
Läst 274 gånger
Publicerad 2007-03-21 19:41



Bookmark and Share


    nudel
Du skriver med sån inlevelse,, härligt
2007-03-30

  Rickard
Det finns så mycket kärlek och värme i det du skriver.
2007-03-25

  Håkan Tendell
Rena och varma känslor förmedlade i vacker dikt.
2007-03-24

  Havsjungfrun
Tack..för att du delar med dig,att du vågar vara öppen..du vet nog om att det är många som gillar dina texter ..=)..kram
2007-03-22

  Lasseman VIP
Det finaste som finns vid sådana här tillfällen, är riktiga vänner, som verkligen är där för en, det kan rädda nåns liv, din vän kanske inte visar att han/hon bryr sig men själen känner av det, och tar imot din livskraft...att ha en vän som dig! tror jag kan få dom döda att vilja leva igen.. tack för att du är...LIVET självt...kram
2007-03-22

    Maria Malm
När man mist livslusten kan det vara svårt att märka att någon försöker hjälpa en, lysa upp ens väg, leda en. Så hoppas att du har tålamod. Fint diktat.
2007-03-22

  issac.a.m
....berörande vackert
2007-03-21

  devilsangel
Underbart! Berörande, med så mycket kärlek och omtanke.. Tänk att ha en vän som du...Du delar med dig av ditt fina inre, och vi får alla en bit...Tack för att du är du!!!
2007-03-21

  Lena K Nilsson VIP
Så fint och kärleksfullt skrivet till din vän!
2007-03-21

  prinscess VIP
men när man mår dåligt så är det nog vanligt ...allt för vanligt att man inte ser det som sträcker ut en hjälpande hand
ge den här fina dikten till den är tillägnad till
så kanske möjligt att denne tar till sig detta
lycka till varm kram till dig som har skrivit en sån värmande dikt
2007-03-21

  Jan Linderoth
ja om det ändå vore så lätt! Att sträcka en hand av liv till den man önskar vore där. Känslig, varm
2007-03-21
  > Nästa text
< Föregående

sunnanvind