Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Svarta moln dödar ljuset

Jag ligger på en bädd

en bädd av nålar

nålar som genomborrar min redan så trasiga själ


jag minns dig nu

men vill helst glömma

jag vill radera dig från min hjärna

men sanningen smyger sig i kapp

likt en tromb som demolerar allt i sin väg

jag försöker resa mig från det onda

men jag sitter fast i dina djävulusiska klor


Släpp mig din djävul

jag vill skrika

sparka och slå

snälla låt mig gå

Svarta moln dödar ljuset




Fri vers av wiicca
Läst 277 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-03-21 19:44



Bookmark and Share


  hilja
vet inte men jag bara älskar allt du skriver!
2007-03-22
  > Nästa text
< Föregående

wiicca
wiicca