Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tårar

Jag har den här
sorgen
som jag inte
får ur mig, och en
frätande saknad
efter dig

Kan du inte bara
ta och kliva in här nu
med ett snett leende
på läpparna
och sätta dig på mig
och ta mig i dig
och säga:
Nu är jag här hos dig igen
min älskling

Då skulle jag svara dig
med tårar




Fri vers av Rickard
Läst 295 gånger
Publicerad 2007-03-21 22:50



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Rickard
Rickard