Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Tristessen o lyckan i klåpar ordets verkstad


Jag föredrar att alla genast skaffar sej ett Puss kort

Saningens otanke som försvann på vägen bland rosor o blad
I stenens hålrum av lidande svampar på äng

Ta mej tusan att ja längtar till höst o hoppa på ett ben
Svamp svamp pamp pamp så skönt trycka dom till botten ha ha

Saften från bär blåa som kylan
Kylan som styr ostyrt

Ha även utan kort kan det gå illa
Till o med även med ett buss kort

Jag föredrar att alla genast skaffar sej ett Puss kort
Löp kort,Fis kort är bra att ha efter chili con carne

Men mest av allt ett soff kort för en gammal man
Som tagit i för fosterland o ja bugar o säger gonatt.




Fri vers av Mr.painter
Läst 299 gånger
Publicerad 2007-03-21 23:05



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mr.painter