Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

borttappat tillfälle

 

 

 

längtar

väntar

på ett tillfälle

rätt tillfälle

men när det ges

tappar jag alltid bort mig

tappar bort alla orden

tappar bort känslan jag ville dela

sen längtar jag

och väntar

på nästa tillfälle




Fri vers av Jojo
Läst 209 gånger
Publicerad 2007-03-22 19:39



Bookmark and Share


  Marreb
Känner igen... men det är skönt när tillfället plötsligt ramlar över en igen och det bara blir helt rätt.
2007-03-23

  Tosan VIP
Träffsäkert och igenkännande!
2007-03-22
  > Nästa text
< Föregående

Jojo
Jojo