Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

nummerpresentatör

 

 

ibland

undrar hon

om du kollar nummret

innan du svarar i telefon

 

för du svarar ju aldrig




Fri vers av Jojo
Läst 252 gånger
Publicerad 2007-03-22 19:53



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Vilken pärla du skrivit här! *L*
Tragikomisk....
2007-03-23

  utstött
Den mest fantastiska och vackraste dikt du skrivit, alla katagorier. Jag ryser, helt underbar!
2007-03-22

  KeL
Jo... de kallas även för svärmorsfilter
2007-03-22

  Albert
jag svarar alltid :o)))
men du ringer ju aldrig till mig
2007-03-22

    crapcat
du säger mycket med bara fyra rader... bra!
2007-03-22

  Blumma.
Enkel, men med mycket känsla. Fint :)
2007-03-22
  > Nästa text
< Föregående

Jojo
Jojo