Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

underbar

                             *                                                            *

                                     *                                 *                  


                   *                                                *
*                                                                                             *

*        Herregud,        *
*           den är ju full med stjärnor!         *  

    *                                        *                                                       *

                      *                              *                                 *

                                  *                                                                *               
             *                                                                     *


                                                 *                              *                                                            *                                                                                  *

                                     *                                 *                  

*


 
















Övriga genrer av alfa
Läst 463 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-03-22 22:19



Bookmark and Share


  Cris
vilken uppenbarelse.. !! häpp
2007-03-28

  Daniel_78 VIP
jag ser detta som mening ut i världsrymden
en röst i mörkret.
2007-03-27

  Christer Eriksson
jag tyckte det här var lite transexuellt skavsår och kan inte ta på om det ska vara en stjärna till eller om en ska bort.. mest är jag avis för jag har ingen stjärnknapp på datorn, jävla hp..
2007-03-22

  Håkan Tendell
Den snyggaste dikt jag sett!

Guds ord ekar i centrum av galaxen.
2007-03-22
  > Nästa text
< Föregående

alfa
alfa

Mina favoriter
brus
Lupus
är det hos norén