Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bråttom




Du har så bråttom kära vän

bråttom till allt

bråttom att uppleva

bråttom till kärlek

bråttom för att hinna med

så mycket som möjligt

Men tänk om du har så bråttom

att du missar ditt mål på vägen?




Fri vers av sunnanvind
Läst 352 gånger
Publicerad 2007-03-23 09:18



Bookmark and Share


    wilja
en klokhet. målet ja.. men färden dit då? den är alltför ofta bortglömd. mycket bra formulerat!
2007-03-28

  Söder
Tänkvärda ord. Varför jäkta, när njutning oftast infinner sig i stillhet. Allt för många rusar fram och missar det vackra här i livet. Bra skrivet.
2007-03-23

  Havsjungfrun
Bra..ord som får en att stanna upp och tänka till..
2007-03-23

  Thommy
Låter inte kul om man skulle missa målet, man får jäkta lagom. Fint skrivet.
2007-03-23

  issac.a.m
Tänkvärt text
När man har bråttom så kan man missa detaljer
(kinesiskt ordspråk)
2007-03-23

    JJ VIP
Klart man känner igen sig i detta....i ett samhälle med alltjämt ökande produktionstakt och krav på ökad flexibilitet, glöms det ofta att det finns en mänska bakom stälda krav....en mänska som endast har ett liv att stressa sönder...Bra! Mvh. JJ.
2007-03-23

  Lena K Nilsson VIP
Ja, det var tänkvärda ord!
2007-03-23

    Maria Malm
Tänkvärt.
2007-03-23

    Lindizz
Mycket tänkvärd text...bra!
2007-03-23

  Jack_iX
Tänkvärda ord ... hoppas de inte i skrivna i bråttom mod !

Visst är det så vi måste ge oss tid att ........ njuta så vi inte bara har gjort något utan även uppnått något våra mål o sett, känt vad vi uppnått !!!
2007-03-23

  linlugg
Brottom, ja dikten säger något om oss människor. Formen och sättet du skriver din dikt påminner om hur jag gärna skriver. Lite visdomsord på vägen. jag har blivit kritiserad av det och då låste sig mitt skrivande. Din dikt har fått mig tillbaka på vägen igen. TACK!!
2007-03-23

  Jan Linderoth
Det är lätt att rusa förbi. Lennon sa: Livet är det som rusar förbi utanför ens fönster, medan vi är upptagna med annat!
Insiktsdikt!
2007-03-23

  devilsangel
Jo, lätt man får bråttom i rädsla att missa något...Men som du skriver är då risken att man missar sitt livs mål istället!
Kloka, fina ord...
2007-03-23
  > Nästa text
< Föregående

sunnanvind