Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
så less på ensamma nätter


När ensamheten tränger sig på

Här kommer natten
och ensamheten tränger sig på
tillsammans med tårarna
och mörkret
Jag längtar efter dig som inte finns
Jag önskar mig färgerna som andra har
färgerna som jag saknar
Varför måste ensamheten tränga sig på?




Fri vers av Jojjon
Läst 685 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-03-23 12:17



Bookmark and Share


  Havsjungfrun
Du lyckades beskriva känslan av ensamhet mycket bra med denna text..
2007-03-27
  > Nästa text
< Föregående

Jojjon
Jojjon