Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
om kärleken


Längtan

Längtan efter dig gör mig stark
Doften av dig finns kvar på min mjuka hud
Dina händer lämnar spår på min kropp
Smaken av dina kyssar finns på mina läppar
Du lämnar avtryck i mitt hjärta när jag är i din famn
Längtan efter dig gör mig svag
När du ser på mig med din vackra ögon
Min själ skälver när du rör vid mig
Ett ögon blick med dig skakar hela min värld
Min kärlek är som eld
Du får mig att brinna
Du är den enda för mig nu och för alltid




Fri vers av Zmultron
Läst 430 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-03-23 13:00



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Zmultron
Zmultron