Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

vår

solen smeker min hy
vinden ändrar in frisyr

allt som du brukade göra

solen värmer min kropp
vattnet känns kallt mot mina tår

allt som du var - värme, kyla

vinterns mörker
passade min ensamhet

påminde mig
aldrig om dig

men våren - den ljusa
påminner mig om du

för du var min vår




Fri vers av Angel_Angelus
Läst 211 gånger
Publicerad 2007-03-24 10:31



Bookmark and Share


  angel of tears
asfint! verkligen en fin beskrivning av någon!
2007-03-24
  > Nästa text
< Föregående

Angel_Angelus