Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag har hört att det finns denna form av terapi. Värt att pröva kanske?


Skogsterapi

Hör bäckens vatten porla över stenen
Och klappret från en duvas vingeslag
Se ekorren som gungar där på grenen
Slut ögonen och ta ett andetag

Att låta kroppen vila sig i grönskan
Och höra trädpiplärkans klara drill
Se detta är mitt hjärtas högsta önskan
Att bara ligga här och finnas till




Fri vers av Lillasyster F
Läst 371 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-03-24 14:25



Bookmark and Share


  Tärningen är kastad
Gillar den skarpt, din text skänker ro. Bockmärker givetvis.
2007-08-27

  "Silver" VIP
Käraste Lillasyster, jag lägger mig och vilar i din fridfulla skog som du så vackert beskriver. Sluter ögonen, uppgår i allt, i intet. Hör det trygga suset. Tack för denna text.
2007-03-25

    Maria Malm
Fantastiskt bra terapi. Man vill bara ha mer och mer. Dessutom är den gratis.
2007-03-24

  Gawain
Skogsterapi... suger på ordet, gott!

Den sortens terapi som alla skulle må bra av. Själv önskar jag inget högre än att få leva så, resten av livet. I skogen. mmm...
2007-03-24

  Markattan
Härligt skrivet om att återhämta sig ute i naturen - det finns inget bättre sätt ;o)
2007-03-24
  > Nästa text
< Föregående

Lillasyster F
Lillasyster F