Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Grus grus bjuder upp vid slättsjöarna.


Vårbal

I vårsolens glans
Herrar kärleksstinna
Dansar en dans
I flaxande trance
Men hopp om att vinna
En gråfjädrad kvinna
Samt med henne lyfta i avmätt balans
Och mot kärleksnästet försvinna
Långt bortom vett och sans




Fri vers av Lillasyster F
Läst 366 gånger
Publicerad 2007-03-24 14:26



Bookmark and Share


  "Silver" VIP
Riktigt fin bild, en av dina bästa, tycker jag! Snygga lekande rim. Natur. Den är som en haiku/erotiku, men i en helt annan form ...
2007-03-25

    Maria Malm
Trancedans i vårsol..fin bild.
2007-03-24
  > Nästa text
< Föregående

Lillasyster F
Lillasyster F