Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
jupp...kärlek på avstånd är min melodi


Jag som trodde på kärleken som inte fanns



jag ser dig jag hör dig
jag lyssnar

jag älskar dig


du ser mig inte du hör mig inte
du lyssnar inte

du vet inte ens vem jag är




Fri vers av Detvaraldrigjag
Läst 429 gånger
Publicerad 2007-03-24 22:53



Bookmark and Share


  tjort
tragiskt… sorgligt

fint
2007-10-05

  aol
så fina rader läs min dikt kär vill höra vad du tyycker
2007-07-08

  thyra
Spännande tanke! Fint!
2007-03-24
  > Nästa text
< Föregående

Detvaraldrigjag