Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
senryu


trånad


jag balanserar
mellan trånad och tanke

i brevet till dig




Bunden vers (Haiku) av Fredrik P. VIP
Läst 354 gånger och applåderad av 2 personer
Utvald text
Publicerad 2007-03-25 00:52



Bookmark and Share


  Jer
Mellan trånad och tanke.
Fulländad.
2008-04-08

  Cris
ojoj... vilket balanssinne..
och vad fint med guldstjärna under din text *ler*
2007-03-27

  Almagrundet
En lindansares uppgift är en \"piece of cake\" jämfört med att balansera orden mellan trånaden och tanken när man ska skriva till någon som uppfyller en med \"l\'amour\". Snyggt fångat i denna senryu!
2007-03-27

  Carola Jeryd
Ha..ha..ha
verkligen klockrent!
Jag ser hur någon väger och väger...
Riktigt fydigt frustrerande.
Tack och kramiz
2007-03-26

  Markattan
En mycket bra och stilfull senryu.
2007-03-25

  alfa VIP
Ack, denna eviga strävan efter den
perfekta balansen...

Må den aldrig riktigt infinna sig...
2007-03-25
  > Nästa text
< Föregående

Fredrik P.
Fredrik P. VIP