Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
inte klar än ..


besatt

Är kärlek enbart kärlek om du vet om den? Om du behandlar den varsamt och sparar den i djupet av ditt hjärta. Kan kärleken leva osedd? Ohörd? Förnekad? Hela skapelsens under ligger i ett enda litet frö.
Är vi alla frön?

Den ökenblomma som växer under sämst förhållanden är den vackraste. Är vi alla vackra som lever på gränsen till galenskap? Gäller inte detta även oss? Tär kärleken på våra hjärtan tills de spricker och blodet färgar huden röd. kroppen kan skaka av en viskning, en lätt beröring. När orkanen viner över vårt innre, har den då inte en större effekt, kommer vi då inte att gå i bitar - dö.




Fri vers av Angel_Angelus
Läst 213 gånger
Publicerad 2007-03-25 11:44



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Angel_Angelus