Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Första kyssen

Vi hade suttit i mitt rum ganska länge, säkert i flera timmar
Din moped stod parkerad utanför mitt fönster
Den påminde mej om att du var flera år äldre
Jag hade svårt för att dra ögonen från ditt märke på kinden
Det gjorde det svårt att höra vad du sa
Jag minns inte ett enda ord

Det fanns en spänning i luften
En förväntan från oss båda
Ingen av oss gjorde en ansats eller antydan
Båda väntade på det rätta ögonblicket
Det kom när jag följde dej till dörren
Efteråt kände jag mej erfaren och lika gammal som dej




Övriga genrer av MonaLisa
Läst 533 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-03-25 16:56



Bookmark and Share


  Rosmarin
Vad fint beskrivet!
2007-03-26

  Albert
det är så roligt, vackert t o m att läsa såna här minnen
2007-03-25
  > Nästa text
< Föregående

MonaLisa
MonaLisa