Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dig, som jag svor att aldrig glömma.

Vad var det vi sa? När det där underbara tog fart.
Vad var det vi sa? I början. när vi inte visste vart vi var påväg
Kommer du ihåg det?
Jag kommer ihåg allt, jag kan inte glömma.
Trodde jag kunde för en stund men det går inte.
Inatt drömde jag om dig, igen.
Det var ett tag sen sist nu, trodde jag lyckats.
Men, inatt kom du till mig i mina drömmar.
dig som jag svor att aldrig glömma.

Drömmer du om mig också?
Även fast du inte borde?

Jag vågar inte fråga dig
är rädd för att få ett av dina beska svar.
men jag undrar.. tänker du på mig ibland?
så som jag tänker på dig.
Jag tänker på de underbart romantiska stunder vi hade
De va för få.

Jag vet att jag borde sluta, jag vet.
Men duvet, då svor jag att aldrig glömma dig.
Och det var sant.

så om jag säger att jag ångrar mig, tar du mig tillbaka då?




Övriga genrer av Jennie1127
Läst 491 gånger
Publicerad 2007-03-26 16:10



Bookmark and Share


  Zabina
Vissa personer är det bara omöjligt att glömma - gud vad jag känner igen mig i det här! Tvillingsjälar?
2007-03-28

    susi
ibland är det svårt att glömma speciella personer..
2007-03-26
  > Nästa text
< Föregående

Jennie1127