Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Försöker skriva prosadikt...lite om våren


Vårens färg*

 

Jag såg vårens första gula fjärilar. Dansade om
varandra. De gula tussilagorna blommade i
diket. Blundade. Jag passar inte i gult. Ge mig
din färg så ska jag blomma för dig. Dansa som
silverblänken på vattenytan.




Fri vers av Annette Andersson
Läst 417 gånger
Publicerad 2007-03-26 19:17



Bookmark and Share


  Cris
Ja denna var färggran och mycket fin liten prosatext.
och jag tycker allt att den var poetiskt också.
\"Ge mig din färg så skall jag blomma med dig\"
är särskilt vackert
2007-03-26
  > Nästa text
< Föregående

Annette Andersson
Annette Andersson