Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Varför jag tror att jag fick just det namnet.



Mid-Dag

Dagen

Där solen står som högst

Skänker evigt [bortglömt] ljus  

från en annan värld

 

Dagen

Där solen står som högst

Kan inte dölja skuggorna

av sprickor i kanten




Fri vers av Yster
Läst 376 gånger
Publicerad 2007-03-26 21:02



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Yster
Yster