Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
något av rädsla att sova - i de sista vakna sekunderna innan plikterna tvingar en till sömns


ett sista ord

ett sista ord innan mörkret faller över mig
ett sista ord innan demonerna sliter sig lös
ett sista ord innan maran rider mig till sömns
ett sista ord lika oviktigt som det första

god natt




Fri vers av illvette
Läst 271 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-03-27 00:11



Bookmark and Share


    Ling
Varför blir allt så mycket värre på nätterna?
2007-03-27
  > Nästa text
< Föregående

illvette