Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ja... inte sover jag i alla fall.


Nattlig inspiration

Tystnat har trafikens brus
Släckts har lägenhetens ljus

Månen lyser på taken
Endast poeten är vaken




Fri vers av Lillasyster F
Läst 379 gånger
Publicerad 2007-03-27 01:23



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
om poeten ligger i badet
eller i sängen är den även \'naken\'
2007-07-11

  "Silver" VIP
Så sant, så sant.
\"Man borde inte sova
när natten faller på\".
2007-03-28

    Maria Malm
Nattens tystnad ger ljus
till poeten i ditt hus
2007-03-27
  > Nästa text
< Föregående

Lillasyster F
Lillasyster F