Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Den dagen är kommen


Den dagen vi alla har längtat till
Den dagen är kommen, i vår värld

Tulpaner växer ut, och får all uppmärksamhet
Med sin färgglada kungsblad medan
Solen har sin makt i vår klarblå himmel när
En mänsklig staty i stan står blick still
i sin soldatskläder bakom ett målat ansikte

En smältande glass i sin hand medan solen smeker vår nakna hud
Bara veckor tills solen skiner dagar varje
Innan vår hud får en vacker färg som lockar andras ögon

Det är bara 27 mars

And it\'s summer in the air now






Fri vers av iambleeding
Läst 210 gånger
Publicerad 2007-03-27 16:11



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

iambleeding
iambleeding