Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ett adjö

Jag ser tårar i dina blåa ögon
och jag känner mig som en skit
som lämnar dig på det här viset

Men jag måste gå,
står inte ut med dessa gråa dagar,
denna dagliga jord

Mina vingar har blivit stympade
av brist på användning
De behöver luft, vind och avlägsna mål

Så nu flyr jag
nu flyger jag min väg
trots dina blåa ögon som ber:
Stanna kvar, eller ta mig med!

Men dit jag far kan jag inte ta med
en jordevarelse som du

Så tårar i blåa ögon
blir det sista jag får av dig

Och de gömmer jag på säkraste stället
i hjärtats rot
och låser väl

och flyger.




Fri vers av Dionysius
Läst 543 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-03-27 23:04



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Dionysius
Dionysius