Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

fotsteg

när jag undvek
att trampa på
en hundskit

undrar vad jag
trampade på
i stället?




Övriga genrer av Anders P VIP
Läst 202 gånger
Publicerad 2007-03-28 15:30



Bookmark and Share


  Night Soul Woman
Chock- lad var det!*fniss*
2007-03-28
  > Nästa text
< Föregående

Anders P
Anders P VIP