Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

små, små ord

 

 

små, små ord

utkastade

frågande

lite försiktigt

 

hoppas på

att bli emottagen

inte bli avvisad

 

väntar

 

 

 




Fri vers av Jojo
Läst 213 gånger
Publicerad 2007-03-28 16:26



Bookmark and Share


  Rosmarin
oj känner igen mig där. Bra fångat!
2007-03-29

  Neal
Bra skrivet !
2007-03-28
  > Nästa text
< Föregående

Jojo
Jojo