Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Var Min Ängel


Om någon mitt hjärta sårar
Var min ängel och torka bort mina tårar
Och om det svider i mitt hjärta
Var min ängel och ta bort all smärta.

Ibland när jag tänker på dig och gråter
Var min ängel och ta mig åter
Och om jag dig i min dröm skulle sakna
Var min ängel och låt mig vakna.

Om jag aldrig slutar älska dig
Var min ängel och försök förstå mig
Men om du i mitt minne inte kommer att finnas
Var min ängel och hjälp mig att minnas.

När min tid kommer och min kropp blir skör
Var min ängel den dag jag dör
Och om du behöver en ängel när du är svag
Var min ängel låt det bli jag.


Var min ängel ett litet tag
Var min ängel om än bara för en dag...




Fri vers av Michmich
Läst 466 gånger
Publicerad 2005-02-21 21:40



Bookmark and Share


    BrokenHearted
OOH GUD.
samma sak ar det i varje text.. det dar extra, det ar som inte ar genomtankt utan bara nerskrivet.. man kanner hur mkt du menar alla ord du skriver..
LOVELY MA DEAR
2005-07-22
  > Nästa text
< Föregående

Michmich
Michmich