Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Flyg Min Fågel


Flyg över hav och berg
Flyg över skog och äng
Flyg över alla dessa hinder
Flyg, min fågel, flyg med vinden

Ta min lilla hälsning med dig
Säg att du kommer med besked från mig
Till alla vänner jag har saknat
Flyg, min fågel, innan de vaknat

Deras vän har varit borta länge nu
Säg att hon kommer, snälla Du
I sinom tid kommer vi att mötas igen
Flyg, min fågel, flyg min vän

Viska till dem med din ljuva röst
Skänk de lite av min stilla tröst
Sjung vackert på trädet glädjens sång
Flyg, min fågel, flyg nångång!




Fri vers av Michmich
Läst 397 gånger
Publicerad 2005-02-21 21:44



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Michmich
Michmich