Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Välja glädje

 

 

Vem sa

att man själv

äger makten över sina tankar?

 

Vem menade

att man med tanken

kan styra sin känsla?

 

Hur väljer man att vara glad

när allt faller runt omkring en

och utanför skiner solen varm?




Fri vers av Jojo
Läst 253 gånger
Publicerad 2007-03-29 08:36



Bookmark and Share


  Tosan VIP
Ja, vem har svar på den frågan. Det är nog som tuffast när solen lyser som starkast utanför...
2007-03-29

  Rosmarin
Du har så rätt, det finns faktiskt gränser för vad man kan styra med tanken.

Eller som en klok läkare sa till sin deprimerade patient när hon inte blev hjälpt av medicinen (hon hade en mycket svår arbetssituation): ja den hjälper ju inte mot en svår verklighet...
2007-03-29

  Neal
Bra skrivet !
2007-03-29

  Albert
Det var väl Kay Pollak som sa det, visst?
2007-03-29
  > Nästa text
< Föregående

Jojo
Jojo