Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Instängd

 

 

Sol

fågelkvitter

små gröna blad på paradisbusken

 

Längtan

 

Fördragna persienner

TV

Disney

 

Väntan

 

Solnedgång

 

Besvikelse




Fri vers av Jojo
Läst 193 gånger
Publicerad 2007-03-29 08:39



Bookmark and Share


  Bissen
Åh få ord som speglar så mkt känsla, omöjligt att inte gilla!
2007-04-02

  Tosan VIP
Du är otroligt bra på att gestalta känslor!
2007-03-29

  Albert
Johanna! Kom igen nu!
2007-03-29
  > Nästa text
< Föregående

Jojo
Jojo