Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ajajaj HJÄLP VI BEHÖVER HJÄÄLP.


Gör nått, vi kvävs.

Vi kväver oss själva vi kväver vår jord,

all avgaser och oljor är bara mord,

Vi dränker oss själva i fett och snask,

fast vi vet att det bara är blask.

Om vi ändå vet att vi inte gör rätt,

kör med bensin på detta sätt.

Sluta var så dum,
vår värld dör , ja nu blev du allt stum.




Ingen kan göra allt,
men alla kan göra något.




Fri vers av Thesen
Läst 324 gånger
Publicerad 2007-03-29 09:00



Bookmark and Share


    Noyle
Gud vad bra namn! Hela texten skriker attityd, du vill förändra, du vill få slut på detta. :P Men den sista meningen är någon slogan för McDonalds har jag för mig..
2007-03-29

    Miranda_singer
Haha, den va typisk dig!!

me allt miljögrejs!
2007-03-29
  > Nästa text
< Föregående

Thesen
Thesen