Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
För du är det bästa.


Efter dig

Efter natten kommer dagen,

Efter mörknet kommer ljuset,

Efter skola kommer lov,

Men efter dig finns inget bättre.






Fri vers av Thesen
Läst 329 gånger
Publicerad 2007-05-31 10:55



Bookmark and Share


  Bjarne Nordbö
Fan, vad mycket du sa med få ord. Bra jobb.
2007-05-31

    Noyle
Gullig! men ett litet slarvfel.. :)
2007-05-31
  > Nästa text
< Föregående

Thesen
Thesen