Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
3 små dikter.


Alliterationsdikter.

DOCKAN!

Docka Daniella ligger i sängen

Då drömmer hon om blomman på ängen.

Den där blomman med rosa blad

Då dimman kommer tårar i rad

De dåsar i kudden, hon drömmer dig bort,

Till den rosa blomman med speciell sort.


K- DIKTEN!

Kalle köper konstiga karameller,

Klara kallar det karra,

Kvittriga kråkan Karin knycker karran,

Kommer kråkan kraxa kallt?

Kanske kyligt.


S-DIKTEN!

Soliga Sarah solar skönt.

Skulle Sarah sjösätta segelbåten?

Sarahs stora syster Sandra skynda sig?

Simmar Sandra snabbt?

Sarah simmar snabbare,

Sandra simmar sakta.











Fri vers av Thesen
Läst 865 gånger
Publicerad 2007-03-29 09:20



Bookmark and Share


  Sariz88
Fint och poetiskt. Gillar den senare bäst eftersom att mitt namn finns med!:)
2007-05-31
  > Nästa text
< Föregående

Thesen
Thesen