Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
ville skriva något klurigt, dikten kan tolkas på många sätt


min kära

minnnerna i mitt galleri
solen gryr
natten var ensam min kära
löven dansar i mitt hår
landet torkar

ska du komma nu?
jag är här nu
kommer du?
jag längtar

sover snart
sängen är stor du får plats

fattar inte vad jag ska göra
men jag vet att du är här
jag känner din doft

min kära




Fri vers av Thesen
Läst 317 gånger
Publicerad 2007-05-31 11:11



Bookmark and Share


  Sariz88
En gullig liten text om någon som jag förmodar att du gillar:)
2007-05-31
  > Nästa text
< Föregående

Thesen
Thesen