Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Olika men ändå lika

samma band vi binder

samma tråd vi knyter

samma tyg vi syr




Så lika men ändå så olika




Fri vers av Thesen
Läst 296 gånger
Publicerad 2007-06-08 13:02



Bookmark and Share


    Oprofessionell
den här var bra, det första den fick mig att tänka på är att vi alla är lika egentligen fast vi kommer från olika kulturer osv.
2007-06-08
  > Nästa text
< Föregående

Thesen
Thesen